Orosz Barbara balatoni álomotthonának felújítása nem várt akadályokba ütközött

Orosz Barbara, a Mokka műsorvezetője, komoly nehézségekkel szembesült, amikor megpróbálta felújítani balatoni otthonát, hogy minden tökéletes legyen francia férje, Flor Magyarországra érkezésekor.

A műsorvezetőnő, aki perfekcionistaként ismert, nagy lelkesedéssel vágott bele az otthonuk felújításába, beleértve a hálószoba festését és a csempék leverését is, mivel a fürdőszoba "lehetetlenül pici" volt. Orosz Barbara, aki távházasságban él diplomata férjével, minden felújítási munkálatot maga felügyel, kihasználva férje teljes bizalmát saját ízlésében.

Azonban nem minden ment simán, és Orosz Barbara szembesült azzal, hogy nem minden elképzelését tudja megvalósítani. "Van, hogy nem tudjuk megvalósítani az elképzeléseinket. Amikor újra kell tervezni, mert mondjuk nem készül el a spéci burkolat, amire a burkolóink türelmetlenül várnak, hogy munkához láthassanak vele. És minden borul," osztotta meg tapasztalatait.

A nehézségek kezelésére Orosz Barbara egy érzelmes megközelítést választott: "Bőgéssel. Egy perfekcionista embernek totál felesleges lenne azt mondani, csak megrántod a vállad és választasz mást. Valami olyat, ami nem üvölti majd mindig az arcodba, ha ránézel, hogy szükségmegoldás.. ez volt készleten." A szoros határidők és a folyamatos nyomás helyett a műsorvezetőnő egy csempeboltban talált megoldást, ahol Mahut Anna segített neki alternatívát találni.

Végül Orosz Barbara nem adta fel bizonyos elképzeléseit, és egy alvás után megszületett a megoldás a felmerült problémára. "Már csak azt kellett kitalálnom, ki vágja fel 30x15-ös lapokra ezeket a szépségeket..." - tette hozzá, jelezve, hogy továbbra is keresi a lehetőségeket álmai otthonának megvalósítására.

A Mokka másik műsorvezetője, Kandász Andrea, szintén nehéz helyzetbe került, de ő egy baleset következtében. Mindkét keze gipszben van egy súlyos biciklibaleset után, amelyet egy szabálytalanul közlekedő másik kerékpárossal való ütközés okozott. Andrea humorral fűszerezi lábadozását, és bár szinte mindenben a családja segítségére szorul, igyekszik önállóan megoldani a mindennapi problémákat. "Könyökkel tudok kilincset lenyomni, és tegnap nagyon megörültem, mikor kiderült, hogy könyökkel a kávéfőzőt is be tudom nyomni. Na most vizet nem tudok bele rakni, tejet sem…" - mesélte nevetve a műsorvezető, aki újra kell fedezze a különböző testrészeit, mint például a kisujját és a lábait, hogy a mindennapokat könnyebben vészelje át.