Pokoli rokonok: Árpa Attila és Dobó Kata az RTL új sorozatának főszereplői

Az RTL Klub új sorozatában, a Pokoli rokonokban Árpa Attila és Dobó Kata alakítják a főszereplőket. A történet egy fővárosi család vidéki kalandjait követi nyomon, akiknek érkezése felforgatja a kisváros nyugodt életét.

A Pokoli rokonok cselekménye Pantallós nevű fiktív kisvárosban játszódik, amelyet Pécshez vagy Kőszeghez hasonlítana Hámori Barbara, a sorozat showrunnere. A fővárosból érkező család érkezése jelentős változásokat hoz az ott élők életébe. A sorozatot Hámori Barbara, a Drága örökösök, a Keresztanyu, Az ugrás és a The Floor alkotója jegyzi, de nevéhez fűződik még A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi és a Hotel Margaret is.

A produkció forgatása kilenc hónapos előkészítés után vette kezdetét Csillaghegyen, ahol egy még nagyobb szabású díszletfalut hoztak létre a sorozat számára. A következő hetekben az RTL Fókusz riportjaiban lehet majd bővebben megismerkedni a Pokoli rokonok szereplőivel, köztük Árpa Attila karakterével is, akinek szerepére hamarosan fény derül majd.