Az X-Faktor újabb különleges pillanatai

Az X-Faktor legújabb adásában különleges versenyzők és meglepő előadások kápráztatták el a zsűrit és a nézőket.

Az X-Faktor legutóbbi adásában Horváth Csaba, ismertebb nevén Popcsabi, ismét visszatért a színpadra. Ezúttal saját kitalált nyelvén énekelte el Tóth Gabi egyik számát, amely a zsűrit is megnevettette. A produkció végül három igennel juttatta be őt Gáspár Laci táborába, ami újabb mérföldkő Popcsabi X-Faktor történetében, hiszen már kétszer is megjárta a versenyt. Ezúttal egy X-Faktor tetoválással és a négy mentor egy-egy dalából összeollózott költeménnyel készült, hogy lenyűgözze a zsűrit.

A Lélekhang kórus 28 taggal érkezett az X-Faktor színpadára, és előadásuk során egy nagy családként mutatkoztak be. Bár Gáspár Laci számára nehezen volt értelmezhető a produkciójuk, végül ő is igennel szavazott, így a kórus továbbjutott a versenyben. A továbbjutók között szerepel Nagy Yvett, Balázs Kamilla, Szula János Benjámin, Fica Johanna, Farkas Anikó és Balogh Gábor is.

Abodi-Nagy Blanka Rúzsa Magdi dalával érkezett a színpadra, és előadását egy rögtönzött mesemondással kezdte, amely teljesen elbűvölte a zsűrit. Blanka, aki 2011-ben már eljutott a Mentorházba, most újra megpróbálta valóra váltani álmát, hogy énekléssel minél több embernek adjon. Az előadása könnyeket csalt Valkusz Milán szemébe, aki meghatódott és autentikusnak találta a produkciót. Gáspár Laci is meghatódott, és azt kívánta, hogy az élő show-ban is bemutathassa Blankát, mint „a mesélőt”. Majka pedig a versenyző kedvességét és profizmusát dicsérte. A mentorok végül egyhangúlag, négy igennel továbbjuttatták a versenyzőt a Táborba.

Az X-Faktor legújabb adása ismét bebizonyította, hogy a műsor tele van meglepetésekkel és különleges pillanatokkal, amelyek emlékezetessé teszik a versenyt mind a versenyzők, mind a nézők számára.