Vilmos herceg elektromos rollerezik Windsorban

A brit trónörökös, Vilmos herceg elektromos rollerrel közlekedik a windsori kastély területén, ami nagy meglepetést okozott a közönségnek.

Csütörtökön egy TikTok videóban bukkant fel Vilmos herceg, ahogy elektromos rollerrel suhan a windsori kastély területén, ami többeket meglepett az Egyesült Királyság következő uralkodójának lazaságával. A felvételen a 42 éves herceg kék pulóvert, fehér inget és napszemüveget visel.

A videó alatti hozzászólásokban a felhasználók szórakoztatónak találták a jelenetet, sokan kiemelték, hogy mennyire vicces és laza Vilmos herceg megjelenése. "Nem is tudtam, hogy ő ilyen laza" – írta egyikük, míg egy másik hozzászólásban azt emelték ki: "Ő a következő királyunk, mellesleg".

A Sun szerint az elektromos roller használata segíthet a hercegnek lerövidíteni az utat a kastély és az Adelaide Cottage között, ahol családjával él. A lap információi szerint Vilmos herceg tavaly szerezte be a járművet, és gyakran használja, hogy gyorsabban eljusson apjával, III. Károly királlyal történő találkozóira.

Nem ez az első alkalom, hogy Vilmos herceg megnevetteti az internet népét; korábban egy videó került nyilvánosságra, ahol Taylor Swift koncertjén táncol.