13 éves finn kisfiú tűnt el Magyarországon

Egy 13 éves finn állampolgárságú kisfiú eltűnését jelentették Magyarországon, a komlói rendőrség a lakosság segítségét kéri a fiú megtalálásában.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Kasurinen Alex Jian Maximilian vasárnap este távozott engedély nélkül a geresdlaki otthonából, és azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrség által végzett eddigi keresési intézkedések nem hoztak eredményt.

A fiú leírása alapján körülbelül 140 cm magas, vékony testalkatú, és vállig érő fekete haja van. Legutóbbi ismert ruházata egy sárga póló, piros rövidnadrág és piros-fekete cipő volt. Fontos megjegyezni, hogy a gyermek nem beszél magyarul.

A komlói rendőrség arra kéri az állampolgárokat, hogy amennyiben felismerik a képen látható fiút, vagy információval rendelkeznek jelenlegi tartózkodási helyéről, akkor hívják az ingyenesen hívható Telefontanú zöldszámát a 06-80-555-111-en, az országos segélyhívót a 112-n, vagy személyesen jelentkezzenek a Komlói Rendőrkapitányságon. A bejelentők névtelensége megőrzésre kerül.