Zámbó Jimmy fia, Szebasztián és felesége babát várnak

Zámbó Jimmy középső gyermeke, Szebasztián és felesége, Niki bejelentették, hogy hamarosan bővül a család: első közös gyermeküket várják. A hírt egy videóval és pocakos fotóval osztották meg a közösségi médiában.

Szebasztián és Niki tavaly, 2022. július 7-én házasodtak össze, és már van egy-egy gyermekük az előző kapcsolataikból. Szebasztián fiát, Noelt ritkán mutatják meg a nyilvánosságnak, mivel a fiú nem kívánja az apja nevével járó népszerűséget, és Ausztriába költözött új életet kezdeni. Niki három gyermeket hozott az előző házasságából, így a család jelenleg hat tagból áll, de már korábban is tervezték a közös gyermekvállalást. Niki szerint a spiritualitás fontos számukra, és a hetes szám különleges jelentőséggel bír a számukra, hiszen a házasságkötésük dátuma is ezzel a számmal kapcsolatos, és hamarosan heten lesznek a családban.

A közösségi médiában megosztott videóban babaruha, papa-mama zokni és egy ultrahangfotó is látható, amelyek a közelgő családi bővülésre utalnak. A pár éppen az első házassági évfordulójukat ünnepelte, amikor a hírt közzétették, és a fotón már látható Niki kerekedő pocakja. A Ripost megkereste Zámbó Szebasztiánt, aki megerősítette az örömhírt, de hozzátette, hogy szeretnék maguknak megtartani az élményt és kiélvezni ezt a különleges időszakot.