A Sztárbox új évadának résztvevői

Az RTL bejelentette, hogy a népszerű Sztárbox műsor új évadával hamarosan visszatér a képernyőkre, és idén egy új súlycsoport, a férfi könnyűsúly kerül bevezetésre.

A csatorna szerda délelőtti közleményében szerepel, hogy a Sztárbox mezőnyét egy új kategóriával, a férfi könnyűsúly-súlycsoporttal bővítették, és a nyolc versenyző nevét is közzétették. Az új súlycsoport versenyzői között olyan ismert személyiségek találhatók, mint Dóra Béla színész, aki éppen életváltásának időszakában kapott a lehetőségen, Horváth Tomi énekes, aki a tavalyi döntő után határozta el, hogy ő is ringbe száll, Miller Dávid színész és műsorvezető, aki gyerekkorában Kokó és Madár meccseit nézte nagymamájával, Pachert Balázs üzletember, aki művészléleknek tartja magát, Sánta László színész, aki apjának szeretne bizonyítani, Sárközi Ákos séf, akit Rácz Jenő teljesítménye inspirált és aki a munka és a család mellett készül a ringre lépésre, Varga Ádám színész, aki tavaly még online műsorvezetőként dolgozott a Sztárboxban, valamint Varga Viktor énekes, aki szerint a Sztárbox edzései alatt érik férfivá.

Varga Viktor az énekes, aki három hónapja készül a közelgő megmérettetésre napi több edzéssel, és úgy érzi, hogy a bokszolás által férfivá érik. Elmondása szerint a zenével és a szobrászattal ellentétben, ahol szellemileg dolgozott magán, most a fizikai kihívások állnak előtérben. Az énekes szerint vége a csajozásnak és a szerelemnek, mivel minden energiáját a ringben és a sparingok alkalmával használja fel. Nemrég még párjával, Zsembera Liliánával is szakított, akivel csaknem négy évig alkotott egy párt, jóllehet a csajozásról nem szívesen mondott le. Hozzátette, hogy a pofont adni és kapni is jó érzés számára, és nem érdeklik a sérülések, sőt, úgy véli, hogy egy harcosnak nem kell szépnek lennie. Viktor kiemelte, hogy a nők is szeretik azt, ha valaki férfias és a dzsungelből jött, és ő maga is élvezi, hogy férfiasabb történetben van most, mint eddigi életemben.

Horváth Tamás énekes is megerősítette részvételét a műsorban, és már intenzíven készül a közelgő küzdelmekre. Tamás rengeteget edz, és ennek meg is látszik az eredménye: nemcsak rengeteget fogyott, de az arcát is ellepték a monoklik. Az első monokliját Rácz Jenőtől kapta, a tavalyi évad egyik versenyzőjétől. Az énekes a közösségi médián keresztül osztott meg tartalmakat az edzéseiről, és arról, hogy még a Maldív-szigeteki nyaralása alatt sem hagyta ki az edzést.

Sárközi Ákos séf és felesége, Évi ötödik házassági évfordulójukat ünnepelték nemrég, de a nászútra még nem került sor, mivel az elmúlt időszakban az otthonuk felújításával és a munkájukkal voltak elfoglalva. A séf elmondása szerint a felújítás ellenére kapcsolatuk harmonikus maradt, és bár a felújítás okozott feszültségeket, a házasságukra ez nem hagyott nyomot. Sárközi a munka és a család mellett készül a Sztárboxban való megmérettetésre, és bízik abban, hogy a kitartása és elszántsága segítségére lesz a mérkőzések alatt.

A műsor további részletei egyelőre váratnak magukra, de hamarosan fény derül arra is, hogy a versenyzők mikor és kik ellen lépnek majd ringbe a könnyűsúly-súlycsoportban. A középsúlyú versenyzők bemutatására pedig a következő héten kerül sor.

A Sztárbox műsort idén is Kovács Kokó István, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vezeti majd, aki a műsor szakmai supervisora is egyben. Az összecsapásokat ebben az évadban is, élőben a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban láthatják a helyszínre érkezők és otthon a tévénézők. A rajongók már alig várják, hogy újra szurkolhassanak kedvenceiknek a televízió képernyője előtt.