Ádám Martin távozik Dél-Koreából

Ádám Martin, a magyar válogatott támadója elhagyja a dél-koreai Ulszan csapatát, és külföldön szeretné folytatni a pályafutását. A klub a pénteki bajnoki mérkőzés után jelentette be, hogy a 29 éves játékos közös megegyezéssel távozik, és megköszönte neki a csapatért végzett munkáját.

Az Ulszanhoz 2022-ben igazolt a Paksi FC-től, ahol a 2021-22-es szezonban 31 gólt szerzett, ezzel gólkirályi címet nyert. A dél-koreai csapatban 67 mérkőzésen 24 gólt ért el, és kilenc gólpasszt adott. Kétszeres dél-koreai bajnokként és az ázsiai Bajnokok Ligájában is szereplőként zárja le a fejezetet. A magyar válogatottban eddig 25 alkalommal lépett pályára és három gólt szerzett.

Papp Gábor, a játékos menedzsere a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta, hogy elégedettek az elmúlt két évvel, és Ádám Martin a válogatott szempontjából is kiemelt tervekkel készül a következő időszakra. A menedzser szerint a csatár élete legjobb fizikai állapotában van, és készen áll az új kihívásokra.

A menedzser tájékoztatása szerint már érkeztek érdeklődések Magyarországról és külföldről is, de konkrét tárgyalások még nem kezdődtek. Céljuk, hogy Ádám Martin külföldön folytassa a pályafutását.