Európa-bajnokságra készül Németh Kristóf fia: Lóci a golfban jeleskedik

Németh Kristóf és felesége néhány évvel ezelőtt kezdtek golfozni, és nem sokkal később csatlakozott hozzájuk a színész legnagyobb fia, Lóci, aki hamarosan akár az Európa-bajnokságon is megmérettetheti tehetségét junior válogatott golfozóként.

A 16 éves Lóci már a legjobbak között van számon tartva, és az Európa-bajnokságra készül. Németh Kristóf büszkén számolt be Instagram-posztjában a családi nyaralásról, amely során külön időt szentelnek egymásnak, miközben Lóci a versenyre készül. "Nyaral a család! Mielőtt kérdeznétek: Lóci az Európa-bajnokságra készül, junior válogatott golfozóként! Mi pedig pár napot együtt pihenünk és csak egymással foglalkozunk!" - írta a színész.

Lóci tehetsége és ismertsége a golfpályákon már túlszárnyalja édesapját, a Fórum Színház igazgatóját, aki ezt egyáltalán nem bánja. "Eddig ahhoz voltam hozzászokva, hogy megismernek a pályákon és odajönnek hozzám, nemrégiben viszont, amikor a Bükkben jártunk, az volt az első mondata a klubvezetőnek, hogy: 'Ó, hát itt van Németh Lőrinc, akinek olyan híres swingje van?' Most már ő a sztár a családban, a golfban legalábbis biztosan. Elmondhatatlanul büszke vagyok rá" - mesélte Kristóf.