Ádám Martinnal szerződést bontott az Ulszan, szerb klasszis is képbe került Debrecenben

Hihetetlen módon felgyorsultak az események Debrecenben és Ulszanban. Ádám Martinnal szerződést bontott a dél-koreai klub, így a magyar válogatott játékos szabadon igazolhatóvá vált, miközben a DVSC egy szerb középpályás szerződtetésén is dolgozik.

A dél-koreai Ulszan Hyundai FC honlapja és az nso.hu információi szerint Ádám Martinnal szerződést bontottak, ami lehetővé teszi a magyar válogatott játékos azonnali igazolását. A Loki vezetősége és Ádám Martin menedzsmentje, Papp Gábor játékosügynök között intenzív tárgyalások folynak a játékos leigazolásáról.

Papp Gábor napok óta Debrecenben tartózkodik, hogy felgyorsítsa az ügymenetet. A DVSC Futball Zrt. vezérkara és a játékosügynök közötti tárgyalásokat az EVE Energy Co., Ltd., a Loki szponzora által rendelkezésre bocsátott összeg is befolyásolhatja, amely Ádám fizetésigényét és az aláíráspénzt fedezné.

Ezzel párhuzamosan, Luka Adzics, a szerb FK Csukaricski 25 éves középpályása is felmerült mint lehetséges igazolás. Adzics Dzsudzsák Balázs utódjaként érkezhetne, és Ike Thierry Zaengel, a DVSC igazgatótanácsának örmény-francia elnöke szorgalmazza az üzletet. Azonban a kínai szponzor még nem utalta át a szükséges összeget, ami mind Ádám, mind Adzics szerződtetéséhez szükséges lenne.

A Lokinak további lépéseket kell tennie a tranzakció érdekében, például eladniuk kellene egy piacképes játékost, mint például Vajda Botondot, a 19 éves tehetséges középpályást, akire Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt. A DVSC cégvezetője, Makray Balázs azonban nem szívesen válna meg Vajdától.

A Lokinál további erősítésekre van szükség, és Ádám Martin vagy Luka Adzics, esetleg mindkettő leigazolása jelentős előrelépést jelentene a csapat számára. Azonban a MOL által támogatott Győri ETO, az Újpest FC, a Nyíregyháza és a Diósgyőr is versenyben van a tehetséges játékosokért, ami nehezítheti a debreceniek helyzetét.

: nso.hu : Index