Borízű hang #178: Az évtizedekre tönkretett ország és panasz az Őrségre

Minden idők legbetiltottabb pótkesztje a magyar Amazonason és a palóc gran kanyonban kutatja a tokhaltartás titkait.

A Borízű hang legújabb epizódjában számos témát érintenek, többek között a politikai helyzetet és a társadalmi problémákat. A műsorban felvetődik a kérdés, hogy meddig tud létezni egy társadalom, ha folyamatosan hazudnak neki, és ezt egy Politico cikk kapcsán tárgyalják, amely a magyarországi bevándorlókról szól, valamint egy másik cikk, amely az argentin helyzetre fókuszál.

Bede Márton kalandjai Nyugat-Magyarországon kerülnek terítékre, különös tekintettel az Őrség túlértékeltségére és a kerkaszentkirályi helyzetre, ahol már motort sem lehet nyugodtan bőgetni.

A műsorban szó esik a modern társadalmak bonyolultsági szintjéről, a sárvári Paduc étterem különös szabályairól, és arról, hogy hogyan kell tokhalat tartani. Emellett megemlítik a szentgyörgyvári tokhaltenyészetet és a nemesnépi Noble's éttermet, ahol a pacal és a whitesplaining kerül elő a Taste of Cantonban kínált zongzi kapcsán.

A sportrajongók figyelmét a 2024-es foci EB felé terelik, ahol a grúz válogatott véleménye a kormányukról, Gulácsi Péter korábbi kiállása, valamint a Liverpool és a Sun újság viszonya is szóba kerül.

A műsor végén a szerbek és a horvát gépek, valamint a Malév esetleges visszatérése is téma, továbbá az argentinok és a szlovén sportnemzet sikerei is terítékre kerülnek.

A Borízű hang epizódja a Belső kör és a Közösség csomagok előfizetőinek már elérhető, míg a keddtől ingyenes, rövidebb verzió is megjelenik. Az előfizetős podcastok kezelésével kapcsolatos további információk a 444.hu oldalán találhatók.

A műsor eléréséhez a Közösség vagy Belső kör csomag előfizetése szükséges, amely lehetőséget biztosít a teljes műsorpaletta megismerésére.