A HOP Technology Office Park átalakulása

A WING által tulajdonolt HOP Technology Office Park technológiai irodaparkká alakul át, ahol a meglévő épületek közel teljes kihasználtsággal működnek, és a fejlesztő további 40 ezer négyzetméternyi ingatlan megvalósítását tervezi.

A Budapest XIV. kerületében, a Hungária körúton található irodapark funkcióváltáson esik át, és a HOP Technology Office Park új nevet kap. A meglévő épületeket a magyar és nemzetközi bérlőkkel együttműködve újították fel. A fejlesztés célja egy olyan környezet kialakítása, amely egyaránt megfelel a technológiai és irodai igényeknek.

A több mint 120 éves múltra visszatekintő HOP komplexum jelenleg is helyet ad különböző tevékenységeknek, mint például tesztlaboroknak, finommechanikai és elektronikai gyártásnak, mikrologisztikai megoldásoknak, valamint informatikai és kutatás-fejlesztési tevékenységeknek. A parkban olyan jelentős vállalatok működnek, mint a Siemens Zrt., a Siemens Mobility Kft., a TÜV Rheinland, a Lightware, a Rolls-Royce Magyarország, a TK Elevator, a Valeo és a Yunex Traffic. A WING 2018-ban vásárolta meg az ingatlant a Siemens Zrt.-től.