Huawei FreeBuds 6i: Kiváló hangzás kedvező áron

A Huawei legújabb fülhallgatója, a FreeBuds 6i, lenyűgöző hangzással és dinamikus zajszűrő technológiával érkezik, mindezt egy meglehetősen kedvező, körülbelül 43 ezer forintos áron kínálva. A készülék a Huawei által fejlesztett zajszűrő technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy a legzajosabb környezetben is élvezhető maradjon a hallgatott tartalom.

A FreeBuds 6i június végén kerül a boltok polcaira, és három színben lesz elérhető: feketében, fehérben és lilában. A fülhallgató háromfokozatú ANC (Active Noise Cancelling) technológiával rendelkezik, amely alkalmazkodik a környezeti zajokhoz. Az első fokozat a természetes mód, ahol a fülhallgató fizikai zajszűrése működik, a második az ébrenlét mód, amely a környezeti zajokat továbbítja, a harmadik pedig az aktív zajszűrés, amely három különböző szinten szűri a zajokat.

A zajszűrés beállításait a Huawei AI Life alkalmazásban lehet konfigurálni, amely a Huawei és Apple készülékek számára elérhető az alkalmazáspiacokon, más androidos készülékek esetében pedig a Huawei weboldaláról tölthető le, vagy a fülhallgató dobozán található QR-kód beolvasásával érhető el.

Az ANC technológia használata eleinte furcsa érzést kelthet, hasonlatos ahhoz, mint amikor repülőn ülve bedugul a fülünk, de ez az érzés hamar elmúlik, és utána zavartalanul élvezhetjük a zenét még a legzajosabb közlekedési eszközökön is.

A termék dobozában található a fülhallgató, egy használati utasítás, két különböző méretű szett cserélhető gumidugó, valamint egy USB-A - USB-C töltőkábel, adapter nélkül. Az akkumulátorok tekintetében sem spóroltak: a fülhallgató akár nyolc órán át bírja megszakítás nélkül, ha az ANC ki van kapcsolva, ezzel szemben az ANC használata esetén ez az időtartam öt órára csökken. A töltőtok pedig ANC nélkül közel másfél napnyi, ANC-vel pedig 20 órányi zenehallgatást tesz lehetővé.