Rubint Rella és Novothny Soma újra külföldre költöznek

Rubint Rella és férje, Novothny Soma nem sokáig élvezhették a magyarországi otthonukat, hiszen a focista újabb szerződést írt alá, ami ismét külföldi költözést jelent a számukra.

Alig tértek haza Magyarországra, Rubint Rella és Novothny Soma máris új kalandra készülnek. A focista, aki korábban a lengyel Ruch Chorzów csapatának volt a tagja, újabb szerződést kapott, amely újra külföldi életet ígér nekik. Rella, aki szeret új helyeket felfedezni és utazni, izgatottan osztotta meg követőivel, hogy hamarosan ismét költöznek.

Novothny Soma miatt a pár már több országban is élt, köztük Dél-Koreában, Németországban, Cipruson és Lengyelországban. Legutóbbi lengyelországi tartózkodásuk után, ahol Soma 2024. június 30-ig szóló szerződést kötött, május végén tértek vissza Magyarországra. Azonban már akkor jelezték, hogy nem terveznek hosszú távon itthon maradni.

A közelmúltban még bizonytalanság övezte a jövőjüket, Rella elmondása szerint vártak az ajánlatokra. Megemlítette, hogy lehetőség szerint szerettek volna Lengyelországban maradni, ahol jól érezték magukat, és Soma is jól beilleszkedett a helyi közösségbe.

A várakozásnak vége, ugyanis Rella egy Instagram-történetben jelentette be, hogy Lengyelországban maradnak. Novothny Soma három évvel meghosszabbította szerződését a Ruch Chorzów csapatával, így a következő években is ott folytatja pályafutását.