Új dimenzió a Snapchat világában

A Snapchat felhasználói hamarosan új szintre emelhetik az alkalmazásban való élményüket, köszönhetően a generatív mesterséges intelligenciának, amely új szűrőket és kiterjesztett valóság élményeket hoz az alkalmazásba.

A közösségi média terén folyamatosan versengő cégek között a Snapchat is újabb lépést tesz előre, bevezetve a generatív mesterséges intelligencia legújabb verzióját az alkalmazásba. Ez a fejlesztés új fejezetet nyit a Snapchat történetében, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy még realisztikusabb, valósághűbb speciális effektusokat alkalmazzanak saját felvételeiken. A Snapchat ezzel igyekszik előnyre szert tenni a piaci riválisaival szemben a közösségi média világában.

A Reuters információi szerint a Snapchat felhasználói a következő hónapokban már hozzáférhetnek ezekhez a legújabb speciális effektekhez és szűrőkhöz.

Bobby Murphy, a Snapchat technológiai igazgatója elmondása alapján a továbbfejlesztett Lens Studio eszközökkel a felhasználók még szélesebb kreatív teret kapnak, és segítségükkel könnyedén, gyorsan alkothatnak valami egyedit. A fejlesztések nem csak az arcra, hanem a „teljes test élmények” megalkotására is kiterjednek, kihasználva a kiterjesztett valóság adta lehetőségeket.