Rendőrt tartóztattak le szolgálat közbeni szexvideó miatt

Kétrendbeli hivatali kötelességszegés vádjával letartóztatták azt a 33 éves Tennessee-i Nashville-beli rendőrt, aki szolgálat közben szerepelt egy OnlyFans-modell videójában.

A Nashville-i rendőrség egyik 33 éves tagját, Sean Hermant, június 13-án tartóztatták le, miután kiderült, hogy szolgálati időben vett részt egy szexvideóban, amelyet egy Jordin nevű OnlyFans-modell készített. A videót április 26-án forgatták, amelyen Jordin autóvezetés közben kerül kapcsolatba a rendőrrel, aki levillogja, majd megállítja őt. A felvételen a nő azt állítja, hogy nincsenek nála a papírok, de felajánlja, hogy megmutatja a rendőrnek a melleit, amire a rendőr azt válaszolja, hogy az interneten is láthat annyi mellet, amennyit csak akar.

A videón a rendőr arca nem látható, de egy pillanatra felismerhető a vállán lévő Metro Nashville Police Department embléma, amely alapján azonosították Hermant. A rendőrség május 8-án értesült a videó létezéséről, és másnap már azonosították is a rendőrt, akit azonnal elbocsátottak.

A modell szerint a felvétel Herman szabadnapján, magánterületen készült, és a rendőr nem követett el semmi rosszat. Azonban kiderült, hogy Herman valójában szolgálatban volt a videó készítésekor, ami miatt előzetes letartóztatásba helyezték. Herman óvadékát 3 ezer dollárban (kb. 1,1 millió forintban) állapították meg, amelyet kifizetett, így jelenleg szabadlábon védekezik.