Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé: Új élet a családban

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya, Aurora május 10-én, éjjel 2 óra 44 perckor született, és a szülők szerint életük legcsodálatosabb pillanata volt. A Best magazinban meséltek arról, hogy a kislány érkezése mennyire megváltoztatta az életüket.

Másfél hónapja lettek szülők, és a baba pár nappal később érkezett, mint várták. A fitneszmodell és az edző két éve alkotnak egy párt, és már a kapcsolatuk elején tudták, hogy együtt szeretnének maradni. Nagy Viktória Zoé elmondta, hogy Shane mindig tudta, mikor kell megnevettetnie vagy éppen csendben maradnia, és a szülés közös élmény volt számukra.

Shane Tusup szerint a kislány érkezése értelmet adott az életének, és alig várja, hogy hazaérjen munkából. "Amikor megláttam, ahogy Viktória mellkasán fekszik Aurora, a szívem csordultig telt szeretettel, hálával és békével. Azt éreztem, hogy végre megérkeztem. Hogy megtörtént az a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett. Alig várom, hogy hazaérjek hozzájuk a munkából. Egyszerűen Aurora érkezésével értelmet nyert az életem, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis jobb nem is lehetne" – vallotta be Shane.

Nagy Viktória Zoé kiemelte, hogy Shane aktív részese a babagondozásnak, és egyetlen fürdetést sem hagyott ki, ami a családi rituáléjuk részévé vált. "Ő nem az a típusú apuka, aki ráhagyja az anyjára, hogy csináljon mindent. Shane ott van, tanul, figyel, játszik Aurorával, aktív részese mindennek" – mondta el az édesanya.

Az edző úgy érzi, bármikor újraélné a szülés csodáját, és már várja a következő babát, akár egy kisfiút, aki tanúja lehetne az esküvőjüknek. Nagy Viktória Zoé is szeretne testvért a kislánynak, de először Aurórát szeretnék megismerni. Az esküvővel kapcsolatban a fitneszmodell elárulta, hogy egy meghitt szertartásra vágyik, és az idei évet a kislányuknak szeretnék szentelni. "Most valahogy olyan szeretetteljes állapotban vagyok, hogy picit a nagy nap terve is átalakult bennem. Már nem akarom a világ összes emberét meghívni, inkább egy meghitt esküvőre vágyom. De ez még odébb van, ez az év a babáé, mindketten rá koncentrálunk. Ebben a boldogságfelhőben most minden más háttérbe szorul" – jelentette ki Nagy Viktória Zoé.

Shane Tusup hozzátette, hogy szeretné, ha az esküvő olyan lenne, amilyet Viktória megálmodott, és szabad kezet kapott a tervezésben. Ő csak annyit kért, hogy mondja meg, mikor, hol és milyen öltönyben legyen, és ő boldogan ott lesz.