Gallusz Nikolett és az udvarló, aki magázódva szereti

Gallusz Nikolettnek, a színésznőnek, másfél éve van egy udvarlója, akivel a magázódás nem távolságot, hanem tiszteletet és levegőt jelent számára. Gallusz Nikolett 13 évig tartó kapcsolat után, Bártfai Laura fotográfussal való szakításáról tavaly márciusban számolt be a Paliék Világa by Manna: Három Igazság című műsorban. Közel egy évvel ezelőtt pedig a Nők Lapjának adott interjújában beszélt először arról, hogy új férfival ismerkedik.

A színésznő a magazinnak újra mesélt az udvarlójáról, aki ma reggel sérvműtéten esett át, és a műtőből kikerülve viccesen megjegyezte, hogy „Annyira szeretem magát!” – ezt hajtogatta altatás után, amikor állítása szerint az igazságok könnyebben kiszivárognak az emberekből.

Gallusz elmondása szerint ő régimódi, és korábbi kapcsolataiban a kötetlenebb megszólítások voltak jellemzőek. Az új kapcsolatában azonban a „maga” megszólítást használják, ami számára az őszinteség mértékét és időzítését is jelenti. Úgy véli, a magázódás révén jobban meg lehet látni, hogy ki az udvarlója, ki ő maga, és mit adnak egymásnak.

A színésznő hozzátette, hogy a húszas-harmincas éveiben inkább a katartikus élményeket kereste, de a színházban megtalálta a katarzist. Mostanra azonban a hűs hegyi levegőt részesíti előnyben az adrenalinfröccs helyett, és ezt a fajta közeledést élvezi partnerével is.

Gallusz Nikolett jelenleg egyedül él és egyedül szervezi munkáit, de másfél éve megjelent az életében egy kedves, szerető ember, aki eredetileg fizikus végzettségű, de más területen dolgozik, színházszerető és igazi úriember. A színésznő szerint jó hatással vannak egymásra, és minden találkozásnak örülnek. Az előző kapcsolatáról, Laurával töltött tizenhárom évéről úgy nyilatkozott, hogy tartalmas és csodálatos időszak volt, de úgy tűnik, mindketten felnőttek és továbbléptek. Gallusz Nikolett úgy érzi, már továbblépett a tavalyi fájdalmas szakítása óta, és úgy fogalmazott: "Számomra valahogy ez egy új éra".