Az első Galaxy Watch FE okosóra: megfizethető ár és fejlett egészségfigyelés

A Samsung új okosórát mutatott be, amely a Galaxy Watch FE nevet kapta, és júniustól lesz elérhető Magyarországon. A készülék kiemelkedő egészségfigyelő technológiát kínál versenyképes áron.

A Samsung bejelentése szerint az új Galaxy Watch FE okosóra a hardveres teljesítmény és az egészségfigyelés terén is kiemelkedőt nyújt. A vállalat szerint az óra ideális választás lehet azok számára, akik részletes információkkal szeretnék javítani egészségi állapotukat és jóllétüket. Az FE a modell nevében a "fun edition" rövidítése, ami azt jelenti, hogy az óra bizonyos funkciókat megtartott a zászlóshajó modellből, miközben másokat feláldozott az ár csökkentése érdekében. Ez a megközelítés nem új a Samsungnál, hiszen hasonló stratégiát alkalmaznak az okostelefonok piacán is, ahol sokan várják például a Galaxy S24 FE készülék megjelenését.

A Samsung innovatív megközelítése nem korlátozódik csupán az okosórákra és okostelefonokra. A vállalat legújabb terméke, a Shortcut Sneaker, egy olyan cipő, amely mozgásérzékelőkkel van felszerelve a talpában, lehetővé téve a viselő számára, hogy különböző lábmozdulatokkal irányítsa a telefonját. Bár a cipő ötlete rendkívül innovatív, a Samsung csak hat pár cipőt fog gyártani, és ezeket nyereményjátékokon keresztül fogják kiosztani, kizárólag Hollandiában. A Galaxy Watch FE és a Shortcut Sneaker egyaránt tükrözi a Samsung elkötelezettségét a viselhető technológiák terén, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg a felhasználók számára.