Vilmos herceg és Lajos herceg tanácsai az angol válogatottnak

Vilmos herceg motivációs beszédet tartott az angol labdarúgó-válogatottnak, amelyben a legkisebb fia, Lajos herceg humoros tanácsát is megosztotta a csapattal.

Vilmos herceg hétfőn találkozott az angol labdarúgó-válogatottal, hogy jókívánságait fejezze ki nekik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság előtt, amelyre Németországba utaznak. A királyi család tagja, aki a trónörökös pozícióját tölti be, beszélgetett Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, és átadta a játékosoknak a névre szóló mezeiket. Ezenkívül egy motivációs beszéd keretében tolmácsolta a hatéves Lajos herceg szavait is, amelyeket az iskolába vezetés közben gyűjtött össze.

Vilmos herceg beszédében elmondta, hogy miközben a csapathoz tartott, azon töprengett, milyen bölcsességgel segíthetne egy tapasztalt csapatnak. A választ reggel találta meg, amikor a gyerekeit iskolába vitte, és megkérdezte őket, mit üzenjenek az angol focistáknak. Lajos herceg tanácsa egyszerű volt: "Egyetek kétszer annyit, mint amennyit általában esztek." Vilmos herceg hozzátette, hogy bár a tanács vicces, talán nem kell szó szerint venni.

Harry Kane, az angol válogatott csapatkapitánya humorosan reagált a tanácsra, megjegyezve, hogy a csapat táplálkozási tanácsadója valószínűleg nem örülne, ha a játékosok Lajos tanácsát követnék. Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya, aki a Bildnek adott interjújában kifejtette, hogy ha csapata nem nyeri meg az Európa-bajnokságot, valószínűleg véget ér megbízatása, hangsúlyozta a csapat erős összetételét, különösen a támadósorban, és kiemelte Jude Bellingham, a Real Madriddal nemrégiben Bajnokok Ligáját nyert játékos kiváló teljesítményét.

Anglia az Európa-bajnokság C csoportjában kapott helyet, először vasárnap Szerbia, majd Dánia, és Szlovéniával mérkőzik meg. A csapat, amely az egyik legnagyobb favoritként indul a tornán, Southgate vezetésével törekszik a sikerre, tudatában annak, hogy a kapitány jövője a csapat teljesítményétől függ.

Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!