Balogh Szimóna harmadik diplomáját szerezte meg

Balogh Levente büszke apaként jelentette be, hogy lánya, Balogh Szimóna megszerezte harmadik diplomáját, és hivatalosan is pszichológus lett.

Balogh Szimóna, aki korábban az Ázsia Expressz műsorban is feltűnt, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett pszichológiai mesterszakon diplomát. Az üzletember apuka, Balogh Levente az Instagramon osztotta meg a hírt, gratulálva lányának a jelentős mérföldkőhöz. "A legidősebb lányom a mai nappal megszerezte a 3. diplomáját a Pázmány Péter Egyetemen, így hivatalosan is pszichológus lett! Büszke vagyok rád" – írta a büszke édesapa.

A diplomaceremónián maga Balogh Levente is jelen volt, hogy támogassa lányát ebben a fontos pillanatban. Balogh Szimóna korábban elárulta, hogy saját nehéz életeseményei, nevezetesen a 17 éves korában átélt súlyos anorexia miatt döntött a pszichológia pályája mellett. Célja, hogy a saját tapasztalatain keresztül segítsen másoknak. A fiatal lány apjával ellentétben nem az üzleti világban képzeli el a jövőjét, ezért is választotta a pszichológia szakot.