Sokkoló produkciók az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében

A svédországi Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője extrém előadások sorát hozta, ahol a finn Windows95man és az ír Bambie Thug is továbbjutott a szombati döntőbe.

Kedd este zajlott le az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, ahol a finn képviselő, Windows95man, látszólag pucér altesttel rohangált a színpadon, miközben különböző tárgyakkal takargatta magát. Az előadás során azonban kiderült, hogy egy testszínű alsót viselt, ami különösen hátulról nézve volt feltűnő.

Az ír énekesnő, Bambie Thug, aki félig ír, félig svéd származású, szintén emlékezetes produkcióval rukkolt elő. A "ouja pop" műfajba sorolt Doomsday Blue című dalával boszorkányos stílusban lépett színpadra.

Mindkét előadó továbbjutott a május 11-én, szombat este megrendezésre kerülő döntőbe, ahol ismét lehetőségük lesz bemutatni ezeket a különleges produkciókat.

A továbbjutók listáján eddig Szerbia, Portugália, Szlovénia, Ukrajna, Ciprus, Horvátország és Luxemburg neve is szerepel. A második elődöntőt május 9-én, csütörtökön rendezik meg.