Ryan Gosling kaszkadőreivel bolondozott az új filmjének bemutatóján

Fergeteges pillanatokat okoztak a jelenlevőknek a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben megrendezett A kaszkadőr (The Fall Guy) mozipremierjén, ahol Ryan Gosling és Emily Blunt főszereplésével érkező akcióvígjáték került bemutatásra.

A színészpáros már az idei Oscar-gálán felhívta a figyelmet a kaszkadőrök fontos szerepére, és a közös filmjük népszerűsítésébe kezdtek. Gosling a premierre különleges vendégeket is hozott, ugyanis a két dublőrét is magával vitte, akikkel együtt, azonos színű öltönyben pózoltak a vörös szőnyegen.

Az eseményen a színész és kaszkadőrei egy rövid, látványos bemutatót is tartottak, amely során a dublőröket átrepítették a mögöttük lévő moziplakáton, ezzel is ízelítőt adva a film akciódús jeleneteiből. A humoros jelenetet az Instagramon is megosztották.

Ryan Gosling a Wall Street Journallel folytatott beszélgetésében elárulta, hogy annyira utálja a La La Land (Kaliforniai álom) egyik jelenetét, hogy inkább újra csinálná az egészet. A színész különösen az Emma Stone-nal közös táncjelenetet említette, ami a film plakátjává is vált, és amelyben szerinte furcsán tartja a kezét. Gosling elmondta, hogy bár a koreográfusok világos utasításokat adtak, ő úgy gondolta, hogy menőbben fog kinézni, ha bizarr módon tartja a kezét.

A sztár azt is megosztotta, hogy mostanában tudatosan kerüli a pszichológiailag megterhelő szerepeket, mivel elsődleges szempontja a családja. Minden új projektjét először feleségével, Eva Mendes-szel egyezteti meg.