Cher fiatalabb férfiakkal való kapcsolatáról beszélt

Cher, aki hamarosan betölti a hetvennyolc életévét, a Jennifer Hudson műsorában fedte fel, hogy miért van együtt fiatalabb férfiakkal, mint például a harmincnyolc éves Alexander Edwards producerrel: mert a korosztályába tartozó férfiak már nem élnek.

Az énekesnő elmondta, hogy a fiatalabb férfiakat olyan nők nevelték fel, mint ő maga, és nem találja sértőnek, ha a partnerei azt mondják neki, hogy az anyjukra emlékezteti őket. Cher hozzátette, hogy korábban az ő korosztályába tartozó férfiak féltek közeledni hozzá. A sztár tavaly decemberben indított pert fia, Elijah Blue Allman gyámságáért, miután vádak érték, hogy emberrablókat bérelt fel, hogy elrabolják őt egy hotelből.

Cher ügyvédei szerint Allmannek, aki drogfüggőséggel és mentális problémákkal küzdött, sürgősen szüksége lett volna gondnokra, hogy kezelni tudja vagyonát és gondoskodni tudjon saját testi és lelki épségéről. Ha Cher nyert volna, gyakorlatilag teljes kontrollja lett volna fia élete felett azokon a területeken, ahol a bíróság és a szakértők szerint korlátozottan cselekvőképes, vagy nem tud saját maga dönteni. A gyámsági eljárás során azonban kiderült, hogy Allman jelenleg nem fogyaszt kábítószert és képes kezelni a saját pénzügyeit, így Cher nem lett a saját fia gyámja.

Elijah Blue Allman Cher és a zenész Gregg Allman fia, és ő maga, valamint felesége, Marieangela King is zenészek. A pár 2021-ben nyújtott be válókeresetet, de 2022 novemberében tizenkét napot töltöttek együtt egy New York-i szállodában, hogy rendezzék kapcsolatukat. A vádirat szerint Allmant ekkor négy ismeretlen férfi rabolta el a szállodai szobájukból, és állítólag az egyik rabló személyesen szólt Kingnek, hogy Chert gyanúsítják az emberrablás megszervezésével. Allmant az állítólagos emberrablás előtti hónapokban drogelvonón is kezelték.

Címlapon: Cher egy Versace-divatbemutatón, 2023-ban. Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP (Vanity Fair)