Cher és az életre szóló barátságok, valamint a fiatalabb férfiak iránti vonzódás

A 77 éves Cher egy interjúban mesélt múltbeli és jelenlegi randevúiról, valamint arról, hogy miért részesíti előnyben a fiatalabb férfiak társaságát. A színész-énekesnő azt is elárulta, miért utasította vissza Elvis Presley közeledését, és hogyan alakult ki mély barátsága Meryl Streeppel.

Cher, az Oscar és Golden Globe-díjas művész, a Silkwood című film 1983-as forgatása kapcsán osztotta meg, hogy kezdetben félve tekintett Meryl Streepre, de a nővére bátorítására mégis elutazott a helyszínre. Amikor megérkezett, Streep nagyon kedvesen fogadta, és ez a találkozás az alapja lett egy életre szóló barátságnak, amely a mai napig tart.

Beszámolt arról is, hogy karrierje során akadtak mélypontok, például amikor minden pénzét elveszítette, és újra kellett kezdenie mindent Las Vegasban, ahol saját showműsorral állt színpadra. Emlékeztetett arra, hogy abban az időben Las Vegas nem volt népszerű hely, és még ő is meglepődött, amikor Elvis Presley-t ott látta.

Cher kitért arra is, hogy miért nem fogadta el Elvis Presley udvarlását. Aggályai voltak az énekes körül lévő emberekkel és Presley hírnevével kapcsolatban, ami végül elutasításához vezetett.

A popsztár elárulta, hogy magánéletében visszahúzódó és a férfiak között félénk, ezért nem szokott kezdeményezni. Azonban a fiatalabb férfiak iránti vonzódását azzal magyarázta, hogy a korabeli vagy nálánál idősebb férfiak – akik már nem is élnek – régen nem mertek nála lépéseket tenni, míg a fiatalabb generáció bátrabb, és olyan nők nevelték őket, mint amilyen ő maga is.