Brad Pitt és Ines De Ramon romantikus tengerparti sétája

Brad Pitt és 26 évvel fiatalabb barátnője, Ines De Ramon romantikus sétát tettek a Santa Barbara-i tengerparton, ahol a napfelkeltét csodálva és reggeli kávéjukat élvezve mutatták meg, mennyire erős a közöttük lévő kötelék.

Brad Pitt, a 60 éves hollywoodi sztár, és kedvese, Ines De Ramon április 29-én, hétfőn töltöttek el időt a tengerparton. A páros egymást átkarolva nézte a napfelkeltét, és közben reggeli kávéjukat fogyasztották. Pitt fiatalos megjelenését egy teljesen fehér szett és napszemüveg biztosította, míg De Ramon egy fehér ruhát és zöld ujjatlan kabátot viselt. A randevújukon a sztárpár két kutyája is velük tartott.

A kapcsolatuk kezdete 2022 végére tehető, hiszen akkor készültek róluk az első közös fotók novemberben, és azóta Pitt boldogságban úszik. A Blikk korábban már beszámolt arról, hogy Pitt és a 34 éves hölgy összebútoroztak.

Ines De Ramon ékszertervezőként dolgozik, és korábban Paul Wesley, a Vámpírnaplók sztárjának volt a felesége. Brad Pitt számára ez az első komoly kapcsolat Angelina Jolie-val való 2016-os szakításuk óta.