Bon-Bon gitárosa ikrek édesapja lett

Két évvel ezelőtt Török Tamás, a Bon-Bon zenekar gitárosa életében először lett apa, ikrei, Benedek és Barnabás születésével.

A Bon-Bon zenekar közel három évtizede szórakoztatja a közönséget, és Szolnoki Péterrel, valamint Török Tamással az élen idén is több mint hetven koncertet adnak országszerte. A zenekar harminc év után is az egyik legaktívabb magyar együttesként számít állandó szereplőnek a könnyűzenei színtéren. Török Tamás számára azonban az elmúlt két év nem csak a zenélésről szólt, hanem élete legnagyobb változásáról is, hiszen apa lett.

Török Tamás a Marschall Entertainment születésnapi partiján bevallotta, hogy amikor megtudta, ikrei lesznek, sokkot kapott. A gitáros elmondta, hogy a gyerekek megváltoztatták a hozzáállását is. Azt is hozzátette, hogy a gyerekek miatt már nem jár minden buliba, mivel a kisfiúk korán kelnek, de őt ez nem zavarja, mivel már minden buliban részt vett korábban.

Török Tamás azt is elárulta, hogy a gyerekek miatt és a zenekar közelgő harmincéves születésnapja alkalmából is szeretne formába lendülni. Azt mondta, hogy oda kell figyelnie az egészségére, hogy fel tudja nevelni a gyerekeket és bírja a másfél órás koncerteket. A gyerekek, akik igazi energiabombák, ebben segítenek neki, hiszen folyamatosan futkároznak, és Tamásnak el kell őket kapnia.

Szolnoki Peti, Török Tamás barátja és zenekari társa, megerősítette, hogy Barnabás nagyon hasonlít az apjára. Szolnoki szerint a gyerekek nagyon édesek, különösen amikor Török Tamás gitározik nekik, és ha abbahagyja, ők tovább kérnek zenét. Szolnoki Peti viccesen hozzátette, hogy a saját nagyobb gyerekei örülnek annak, hogy egyelőre nem kell unokákról gondoskodniuk, mivel ő tölti be a tiszteletbeli nagybácsi szerepét a kisfiúk életében.