A digitalizáció korának biztonságos és fenntartható nyomtatása

A Canon eszközökkel a vállalkozások produktívabbak lehetnek, miközben a biztonságos és fenntartható nyomtatás előtérbe kerül.

A digitalizáció korában a Canon eszközök segítségével a vállalkozók fókuszálhatnak ötleteik megvalósítására, legyen szó irodáról, termelőüzemről, üzleti vagy közintézményi környezetről. A hibrid munkamodell terjedésével a Canon multifunkciós irodai eszközei, szoftverei és digitális dokumentumkezelési szolgáltatásai biztosítják a munkafolyamatok zökkenőmentes együttműködését. A uniFLOW Online szolgáltatás lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy nyomtatási környezetüket a felhőn keresztül kezeljék, növelve ezzel a biztonságot.

A Quocirca kutatócég szerint a nyomtatott dokumentumokkal kapcsolatos biztonsági problémák az IT-biztonsági incidensek 27%-át teszik ki. A Canon eszközei magas szintű képérzékelőkkel és mesterséges intelligenciával vannak ellátva, biztosítva az adatvédelmet és a hálózatbiztonságot. Az automatikus rögzítés és tartalom kinyerése után a rendszer indexeli és kategorizálja a dokumentumokat, támogatva a hibrid munkarendben a megfelelési szabályok végrehajtását.

A környezettudatos fejlesztések és a körforgásos gazdaság előtérbe helyezése

A Canon a körforgásos gazdaság elveit követve gyártja eszközeit és alkatrészeit, amelyek gyakran tízéves vagy annál hosszabb élettartamra tervezettek. Az újragyártási program keretében a visszavett nyomtatókat felújítják, és az újragyártott készülékek 90%-ban újrahasználható alkatrészeket tartalmaznak. A Canon célja, hogy 2050-re elérje a nettó nulla széndioxid kibocsátást a termékei teljes életciklusában, és ebben az automatizált szerviz folyamatai is segítségére vannak. Az eMaintenance távoli diagnosztikai alkalmazás segítségével csökkenthetők a fizikai látogatások és az utazás környezeti hatásai.

A vállalat nyomathordozói fenntartható forrásból származnak és környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkeznek, mint például FSC és PEFC. A Canon Környezetközpontú Irányítási Rendszere a folyamatos fejlődés elveit követve javítja a környezeti teljesítményt.

A digitális nyomtatás és a minőség fontossága

A digitális nyomtatás területén a Canon nyomtatók lehetővé teszik az igény szerinti mennyiségű gyártást, csökkentve ezzel a raktározást és a selejtezést. A nyomdák üzleti sikere a szakértelem, a kreativitás, a teljesítmény és a rugalmasság mellett a fenntarthatósági törekvések támogatásán is múlik. A Canon képalkotás teljes spektrumát lefedi, a képrögzítéstől a nyomtatásig, a jövő, a környezet és az új generációk védelmét szem előtt tartva.

Az idős kor fogalmának változása

Az idős kor fogalmának meghatározása változik az életciklusok kitolódásával és a várható élettartam növekedésével. A German Aging Survey kutatásában részt vevők szerint az öregség kezdete az 1911-ben születettek esetében 71 éves korban, míg az 1956-ban születettek esetében 74 éves korban kezdődik. A nők általában későbbre teszik az öregségi küszöböt, mint a férfiak, és az egészségi állapot, valamint a magányosság is befolyásolja az emberek véleményét az öregség kezdetéről. Az öregségi korhatár kitolódása azonban nem folytatódhat a végtelenségig.

Érdeklődés a Canon szolgáltatásairól: https://www.canon.hu/business/