Új szerelem a láthatáron? Horváth Csenge és Kkevin kapcsolata

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge, megerősítette, hogy szakított hosszútávú barátjával, Patrikkal, de cáfolta a pletykákat, miszerint a magyar rapperrel, Kkevinnel randizgatna.

A pletykák szerint Horváth Csenge már nem egyedülálló, miután véget ért az évek óta tartó kapcsolata Patrikkal. A 21 éves modell korábban menyasszonyi ruhákat próbálgatott, és szerelmes képeket posztolt Patrikkal, akit édesapja révén ismerhetett meg. Azonban a közösségi oldalán már nem találhatóak meg a közös fotók, és a kölcsönös követés is megszűnt.

A Reddit-felhasználók szerint Horváth Csenge szíve már nem szabad, és a népszerű magyar rapper, Kkevin lehet az új párja. A két fiatal közösségi oldalain kölcsönösen bekövették egymást, és Budapesten is többen látták őket együtt. Azonban Horváth Csenge az rtl.hu-nak adott nyilatkozatában tiszta vizet öntött a pohárba, kijelentve, hogy csak barátok Kkevinnel, és közös baráti társasághoz tartoznak, ezért fordulhatott elő, hogy együtt látták őket.

A Bors által idézett Reddit-poszt szerint biztos forrásból ered az információ, hogy Horváth Csenge és Kkevin randizgatnak, és már régóta beszélgetnek, még akkor is, amikor a modell még Patrikkal volt együtt. A távolság állhatott a szakítás hátterében, hiszen Patrik külföldre ment táncolni, ami végül a kapcsolatuk végéhez vezetett. Horváth Csenge azonban megerősítette, hogy valóban külön váltak útjaik a korábbi párjával, de ennél többet nem szeretne mondani a szakításról.