Babát vár Kiss Daniella, a 2015-ös Magyarország Szépe

Kiss Daniella, a 2015-ös Miss World Hungary győztese, első gyermekével várandós, ezt egy különleges fotóval jelentette be Instagram-oldalán. A képen látható a kerekedő terheshasa, amit párja simogat, miközben arcukat egy újságpapírral takarják, amelyen a nagy hír olvasható.

Kiss Daniella két egymást követő évben is bejutott a Miss Universe Hungary szépségverseny legszebb öt lánya közé, és 2015-ben Magyarország Szépének választották. Abban az évben képviselte hazánkat a világversenyen Kínában, ahol hetekig vezette a közönségszavazást, de a döntőben nem került be a legjobbak közé. Nyolc évig tartó visszavonulás után a TV2 Farm VIP műsorában tűnt fel újra, ahol emlékezetes pillanatot okozott, amikor Ripli Zsuzsit ejtette ki a versenyből.

Az örömhírt angol nyelven is megerősítette: "Szűk kör, magánélet, boldog szív, nyugodt élet" – írta a fotóhoz, amelyen gyűrűsujján egy eljegyzési gyűrű is felcsillan. A képen szereplő újságpapír alapján a kisbaba várhatóan decemberben fog világra jönni, de a nemét egyelőre nem árulták el. Kiss Daniella hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a boldog hírt, amelyet a rajongók nagy örömmel fogadtak.