Sebestyén Balázs könnyek között és a Sztárboxról vallott

Sebestyén Balázs, a népszerű műsorvezető, DJ Otiként telt házas koncertet adott a siófoki Plázson, ahol a '90-es és 2000-es évek slágereire táncolt a közönség. A fellépés során annyira meghatódott a rajongók szeretetétől, hogy könnyek között találta magát.

A siófoki Plázson megrendezett koncerten közel százfős csapat dolgozott azon, hogy a helyszín tökéletes legyen Sebestyén Balázs számára. A műsorvezető, DJ Otiként lépett színpadra, és elmondása szerint a koncertet azért szervezte meg, mert ez már régóta szerepelt a bakancslistáján. A buli napján az RTL-nek adott nyilatkozatában Balázs elárulta, hogy életkorától függetlenül szeretne fiatalos maradni, és úgy érezte, hogy egy ilyen bulit meg kell valósítania. Emocionális pillanatokat is átélt, amikor Gigi D'Agostino L'Amour Toujours című dalára a közönség támogatása miatt elsírta magát, amiről a story.hu számolt be videó formájában.

A műsorvezető a Balázsék rádióműsor egyik szegmensében beszélt arról is, hogy miért nem vállal szerepet a Sztárbox bokszversenyen. Balázs elmondta, hogy a verseny készítői ismerik őt, és tudják, hogy nem érzi magáénak a ringben való megmérettetést. Kijelentette, hogy bár a verseny hangulatát kedveli, nem tudja elképzelni magát abban a helyzetben, hogy "kisgatyában ott majomkodjon". A műsorvezetőtársa által feltett kérdésre, hogy van-e olyan összeg, amiért ringbe szállna, Balázs válasza egyértelmű volt: ismeri a fizetést, de ő maga túl drága, és nem tudják kifizetni.

Sebestyén Balázs hangsúlyozta, hogy nem ítéli el azokat, akik részt vesznek a versenyen, és maga is szívesen nézi a show-t, de saját életét, karrierjét és munkásságát nem kockáztatná egy ilyen megjelenésért. Hozzátette, hogy a felkészülés is nagy munkát igényelne, amire jelenlegi életvitele mellett sem ideje, sem energiája nincs. Végül megjegyezte, hogy bár élete során volt már része konfliktusokban, a bokszverseny formátuma nem áll közel hozzá, és nem tartozik az eszköztárába, hogy ütik a fejét vagy ő üti valaki más fejét.