Azahriah és Majka közötti szócsata újabb szintre lép

Azahriah és Majka közötti konfliktus újabb fejezetéhez érkeztünk, amikor Azahriah kritikus megjegyzéseket tett Majkára, aki viszont nem hagyta szó nélkül az énekes kijelentéseit.

Azahriah nemrégiben kritikus véleményt fogalmazott meg Majkáról, aki szerinte a NER-hez illeszkedik, és ezzel a politikai rendszer propagandistáinak munkáját erősíti meg. Az énekes szerint Majka mindig is az érdekei pénzre váltásában volt tehetséges, és ezzel tökéletesen illeszkedik a NER által képviselt értékrendhez. Majka válaszában kiemelte, hogy ő korábban támogatta Azahriah-t, amikor egy kellemetlen videó került nyilvánosságra róla, és csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy Azahriah most ilyen módon nyilatkozik róla.

Majka szerint Azahriah nyilatkozata előtt "lefagyva áll", és úgy érzi, Azahriah figyelmen kívül hagyja azokat az eseteket, amikor ő támogatta az énekest. Majka hangsúlyozta, hogy őt nem a helyezkedésnek köszönheti sikereit, és kéri Azahriah-t, hogy ne keverje össze semmilyen politikai formációval. A rapper kijelentette, hogy semmilyen kapcsolatot nem tart fenn a NER-rel, és teljes mértékben elhatárolódik Ábrahám Róberttől, Puzsér Róberttől és a politikai propagandától.

Azahriah korábban nem csak Majkával, hanem más zenésztársakkal is konfliktusba került, például G.w.M-mel, Lakatos Márkkal és Szoboszlai Dominikkal is voltak nézeteltérései. Politikai kérdésekben is többször megnyilvánult, véleményt mondott többek között Gyurcsányról és Dúró Dóráról. A közönség véleményét is kikérte arról, hogy helyes-e, ha Azahriah beszól a zenésztársainak.

Azahriah egyre több konfliktusba bonyolódik nyilvánosan, beleértve politikusokat és zenésztársakat is. A legnépszerűbb hazai popsztárként tekintélyt nem ismerve vitába száll bárkivel, akivel nem ért egyet. A fiatal énekes, aki rekordot döntött azzal, hogy háromszor adott egymás után telt házas koncertet a Puskás Arénában, egy korábbi interjúban elárulta, hogy gyerekkora óta használja az internetet, ami menekülés volt számára a szülei válása után.

Lakatos Márk szerint az ő konfliktusuk félreértésen alapult, amit azóta tisztáztak. A stylist szerint fontos bizonyos témákban nyíltan és tabuk nélkül kommunikálni, de nem kell feltétlenül mindent nyilvánosan véleményezni. Heiszler Ákos kommunikációs és reklámszakember, az Urban Communications vezetője szerint Azahriah jól érzi, hogy a mostani tizen-huszonéves generáció fontosnak tartja, hogy hallassa hangját társadalmi ügyekben. Azahriah nem fél a kormánypropagandától, és főleg nem függ anyagilag a kormányhoz közeli szórakoztatóipari tröszttől, ezért lehet és tud bátrabb lenni.