VV Reni várandósan esett ki a ValóVilágból

VV Reni, aki a ValóVilág villájában vált állapotosává, vasárnap óta tudja, hogy gyermeket vár. A hír hallatán a játékosok és a nézők is dönteni kényszerültek sorsáról, melynek eredményeképpen a fiatal lány szerda este elhagyta a játékot.

A várandós Reni a villában alakított intim kapcsolatának köszönhetően esett teherbe VV Gerivel. A terhességet vérvizsgálat is megerősítette, ennek ellenére a lány úgy határozott, hogy saját felelősségére folytatja a versenyt. A játékosok egy nappal a hír kirobbanása után párbajra jelölték, de a végső szót a nézők mondták ki, akiknek döntése alapján Reninek azonnali hatállyal távoznia kellett. "Nagyon sajnálom, nagyon szomorú vagyok. Geri, majd kint találkozunk. Beáldoztak engem a többiek" – nyilatkozta a lány a villából való távozása után.

VV Geri, a leendő apa, szintén veszélyzónába került, miután a szerdai kiválasztáson ő kapta a legtöbb jelet a többi játékostól. Reni kiesésével a nyereményalap 5 millió forinttal növekedett, így jelenleg 37 millió 650 ezer forintot tesz ki.

A 22 éves Reni a kiesése után adott interjúban elmondta, hogy bosszantja őt, hogy 5 millió forintért lett kiszavazva. "Rengeteg kérdés van bennem, furán érzem magam. Nem tudom, hogy mi lesz kint, hogy hogy lesz kint. Sok a kérdés bennem, remélem mindegyikre megkapom a választ. Remélem, hogy a Geri jól van, nyilván. Amúgy fel is vagyok háborodva, hogy 5 millióért kiszavaztak, de hát nyilván ez egy játék, ez van" – árulta el az RTL kameráinak.

A ValóVilágban töltött idő alatt Reni pozitív változásokon ment keresztül. "Zavart, hogy nem tudtunk semmit a külvilágról, viszont amúgy annak örültem, hogy nincs nálam a telefon és detoxban vagyok. Összességében én nagyon sokat tanultam, nagyon sokat fejlődtem, nagyon megerősödtem, nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam. Sokkal nyitottabb vagyok, az érzéseimet is jobban ki tudom fejezni, úgyhogy én csak köszönhetek a ValóVilágnak" – mesélte a kiesett játékos.

Az otthona kényelméből VV Reni továbbra is bizonytalan a jövőt illetően, és nem szeretne végleges döntést hozni a születendő babájáról Geri nélkül. "Nem tudom, hogy most hogy döntsünk, mint döntsünk. Egyedül vagyok itt kint, nyilván egyedül nem fogok dönteni, egyedül nem fogok intézkedni. Abban maradtunk, hogy bent nem döntünk erről semmiképp. Majd ha kijön, akkor átrágunk minden lehetőséget, beszélünk a szeretteinkkel, a családdal, szakemberekkel, mert ketten kell eldönteni egy ilyen dolgot" – mondta Reni az RTL Fókusznak. A fiatal nő szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba azzal kapcsolatban, hogy egy korábbi élettársával még a villába lépése előtt szakított, és szingliként érkezett a játékba. "Tényleg együtt voltunk, a Geri tud róla, valamiért ez így alakult, hogy nekünk nem kell együtt lennünk, valamiért én rátaláltam Gerire, Geri rám talált, valamiért így alakult a kapcsoltunk. Ki tudom mondani azt, hogy szerelmes vagyok belé, nagyon szeretem, és egyáltalán nem tud rám hatással lenni az, hogy most az exemmel mi van vagy mi nincs" – nyilatkozta VV Reni.