Till Attila új filmje és Hundred Sins maszkos élete

Az És mi van Tomival? című film október 31-én debütál a magyar mozikban, Till Attila rendezésében, mely a függőséggel küzdő emberek mindennapjaiba enged betekintést. A maszkos producer, Hundred Sins pedig Till Attila Youtube-csatornáján mesélt arról, hogyan éli meg a nyilvánosság előtti arc nélküli megjelenését.

Till Attila új alkotása, az És mi van Tomival? részben saját élményeken alapuló film, amely a magánfinanszírozásból készült és a mai Magyarország látleleteként is funkcionál. A történet középpontjában két alkoholbeteg férfi áll, akik egy eltűnt barátjukat keresik, miközben próbálnak józanok maradni egy olyan társadalomban, ahol az alkoholfogyasztás mindennapos. A film főszereplői Thuróczy Szabolcs és Polgár Tamás, akik mellett többek között Sodró Eliza, Fodor Annamária, Tóth Zsófia, Patkós Márton és Básti Juli is láthatók. A forgatókönyvet Till Attila és Kapitány-Fövény Máté írták, a film producere Stalter Judit és Till Attila, operatőre Győri Márk, vágója Gothár Márton, zeneszerzője Keresztes Gábor.

A film a Saul fia alkotóinak, a Laokoon Filmgroupnak a gyártásában készült, és a Mozinet forgalmazásában jelenik meg a magyar mozikban.

A maszkos producer, Hundred Sins, Till Attila Propaganda című Youtube-csatornájának vendégeként beszélt arról, hogy miként éli meg a nyilvánosság előtti maszkos megjelenését. Elárulta, hogy kezdetektől fogva maszkban lépett fel, és még a backstage területekre is csak így volt hajlandó belépni. Nemrég azonban egy újságíró, Sajó Dávid leleplezte az arcát a közösségi médiában, ami után a zenész először megfontolta a maszk elhagyását, de végül úgy döntött, hogy mégis megtartja azt. Hundred Sins az interjúban megjegyezte, hogy maszkban sokkal szabadabbnak érzi magát a színpadon, de a koncertek előtt már lazábban kezeli a helyzetet.

Ördög Nóra, aki ismert arról, hogy valósághű képeket is megoszt a közösségi médiában, nemrégiben egy olyan fotót tett közzé, amin Till Attilával látható. A kép egy forgatásról készült, de egyelőre nem ismert, hogy a Megasztár vagy az Ázsia Expressz kapcsán készült-e, mivel Till Attila mindkét műsorban részt vett. Az Instagram-posztban Ördög Nóra bemutatja, hogy milyen különbség van az ideális és a valósághű képek között, ami tovább erősíti Till Attila médiában való jelenlétét.