Ember Márk új frizurája: Elvis Presley vagy Richard Gere mása lett?

A Reggeli műsorvezetője, Ember Márk hosszú hajától szabadult meg Frohner Fecó fodrász segítségével, aki élő adásban alakította át a színész megjelenését. Peller Anna szerint a végeredmény olyan, mintha Richard Gere vagy Elvis Presley kiköpött mása állna előttünk.

Ember Márk a Reggeli csütörtöki adásában ült be Frohner Fecó fodrászszékébe, ahol a színész nevetve jelentette be, hogy végre megvalósul nagymamája és néhány kommentelő legnagyobb vágya: "úgy fogok kinézni, mint egy rendes ember" . Frohner Fecó, aki teljes szabad kezet kapott, a műsorvezető haját a kamerák előtt, a feszített tempó ellenére is magabiztosan alakította át, miközben megjegyezte: "Ilyen nagy nyomás alatt én még soha nem vágtam. De ahogy beszéltük is, teher alatt nő a pálma" .

A hajvágás után Ember Márk és Frohner Fecó együtt jelentek meg a stúdióban, ahol Peller Anna élő adásban köszöntötte őket. Peller Anna lelkesen fogadta a műsorvezető új megjelenését, és úgy vélekedett, hogy Ember Márk új frizurája nagyon jól áll neki, és illeszkedik az egyéniségéhez. Később a műsorvezetőnő még Richard Gere-hez és Elvis Presley-hez is hasonlította kollégáját, amiért Ember Márkot a stúdióban és a nézők otthonában is dicséret érte .

A hajvágás közben felmerült egy showműsor-ajánlat is, amit Frohner Fecó humorosan megosztott a nézőkkel: "Kolosy úr, nem tudom, ezt hallja-e, de akkor egy ötlettel üzennék önnek, hogy egy fodrászos műsort csinálhatnánk" . Az új frizura tehát nem csak a műsorvezetőnek, hanem a közönségnek is emlékezetes pillanatokat szolgáltatott.

A Reggeli hivatalos Instagram-oldalán még szavazásra is bocsátották az ügyet: megkérdezték, a nézők szerint kire hasonlít a 31 éves színész. A megosztott képükön a Peller Anna által megjelölt Richard Gere-t és Adam Sandlert is megjelenítették, de a kommentelők Ryan Reynolds, Rocky Balboa és Maluma nevét is felsorakoztatták .

Ön szerint kire hasonlít új frizurájával Ember Márk?

  • Richard Gere-re
  • Adam Sandlerre
  • Ryan Reynoldsra
  • Malumára
  • Rocky Balboára

Ember Márk teljes átalakulását az alábbi videóban tudja megtekinteni .