Mirabella, Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislánya megszületett

Örömhírt osztott meg Iszak Eszter: világra hozta első közös gyermekét Gyurta Dániellel. A kislány, aki a Mirabella nevet kapta, már a család körében van.

Iszak Eszter, aki a terhessége utolsó szakaszában búcsúzott el a Mokka műsorától, és férje, Gyurta Dániel, olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, 2022 júliusában házasodtak össze. Idén februárban egy ultrahangos fotóval jelentették be, hogy úton van az első gyermekük.

A műsorvezető várandósságát nagyon magánügyként kezelte, nem osztott meg részleteket, például a baba nemét a nyilvánossággal. Iszak Eszter néhány pocakos képet és öltözködési tippet közzétett, de a szülés részleteiről nem árult el sokat, csupán annyit, hogy a baba nyárra van kiírva.

A tévés az utolsó hetekben vette ki a pihenőt, és körülbelül két héttel ezelőtt köszönt el a Mokka nézőitől, akkor már otthonról jelentkezett be, megosztva, hogy izgatottan készülnek a szülésre Gyurta Dániellel. Az édesanya a közösségi oldalán osztott meg egy-két fotót a kicsiről, aki barna, bézs és vajszínű takaróba, illetve babaruhába volt öltöztetve, azonban az arcát nem mutatta meg a követőinek.

Az Instagram-történetében megjelent egy fotó Mirabella apró lábacskáiról is, amelyet az édesanya 24 órán keresztül megtekinthetővé tett a követői számára. Iszak Eszter és Gyurta Dániel boldogan élvezhetik az anyaság és apaság örömeit a kislányukkal. A Blikk kedden már beszámolt a kislány születéséről, ám a pár akkor még nem adott hivatalos tájékoztatást. A lap azt írta, úgy tudják, Iszak Eszter már otthon is van a kislányukkal. A műsorvezető és a sportdiplomataként dolgozó Gyurta Dániel két éve házasodott össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Biriben.