A Sztárbox női mezőnyének bemutatása

Az RTL szerdai bejelentése szerint a Sztárbox új évadában nyolc női versenyző mérkőzik meg két különböző súlycsoportban. A népszerű műsorban színésznők, énekesnők és influenszerek is ringbe szállnak.

Az idei Sztárbox női mezőnyében két súlycsoportot hoztak létre, mindegyik négy-négy versenyzővel. A pehelysúlyúak között találjuk Földes Eszter színésznőt, Lola énekesnőt, Pap Dorci és Schobert Lara influenszereket. A könnyűsúlyúak soraiban Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, Nemazalány énekesnő és Sápi Vivi influenszer küzdenek majd a győzelemért.

Dér Heni, aki a könnyűsúlyúak között indul, a felkészülés kezdetén még szoptatta öt hónapos kislányát, Blankát. Az énekesnő elmondása szerint a testmozgás mindig is fontos része volt az életének, de a küzdősportoktól eddig távol tartotta magát. A Sztárbox kihívását azonban nem tudta kihagyni. Az edzések során figyelnie kellett arra, hogy elegendő tápanyag maradjon a babája számára, miközben a cél az volt, hogy az emberből "minden kimenjen". Dér Heni pszichésen is fel kellett készülnie arra, hogy meg kell ütnie az ellenfeleit, ami még az edzőjével sem ment könnyen.

A versenyzők közül Dér Heni Berki Mazsit, Muri Enikőt, Tápai Szabinát és Laky Zsuzsit említette, akikkel legszívesebben mérné össze a boksztudását. Azonban a Sztárboxban ezekkel a versenyzőkkel nem találkozhat, mivel ellenfelei a könnyűsúlyúak közül kerülnek majd ki, így Hódi Pamela, Nemazalány vagy Sápi Vivien lehetnek azok, akikkel szembenéz a ringben.

A női versenyzők bemutatkozó videóit az RTL honlapján tekinthetik meg. A férfi mezőnyt illetően a középsúlyú és könnyűsúlyú versenyzők névsorát már bejelentették, köztük olyan ismert személyiségekkel, mint Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes, műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész, Veréb Tamás színész, énekes, valamint Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész és Varga Viktor énekes. A meccseknek idén is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. Jövő héten pedig a férfi nehézsúly versenyzőit is bemutatják, és fény derül a Sztárbox műsorvezetőjének, szakmai kommentátorainak, ringszpíkerének és social arcának kilétére is.