Azahriah koncertje váratlan fordulatot vett az újvidéki EXIT Fesztiválon

Azahriah, a jelenleg legnépszerűbb magyar előadó, múlt pénteken lépett fel az újvidéki EXIT Fesztiválon, de a koncertje nem várt események sorozatával szakadt meg. A gitárjával adódó problémák miatt kénytelen volt megszakítani a fellépést, amiért később bocsánatot kért a rajongóitól.

Az újvidéki fesztiválon Azahriah a kifejezetten jónak számító este 9-es időpontban lépett fel, a szlovén eurovíziós induló, a Joker Out és a világhírű Black Eyed Peas előtt. A koncert azonban néhány dal után váratlanul abbamaradt, amikor Azahriah megállította a műsort és egy monológba kezdett a menedzsmentjéről.

A közönség előtt Azahriah kifejtette, hogy a menedzsmentje ellenére, akik próbálkoznak a professzionális ellátással, mégis előfordulnak hibák, és a koncert előtt nem állították be megfelelően a gitárját. Az előadó kritikusan nyilatkozott menedzsmentjéről, mondván: „Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balfaszokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni”. A probléma miatt tíz perc türelmet kért a rajongóktól, hogy megoldhassa a helyzetet. Azonban végül nem sikerült azonnal orvosolnia a problémát, így negyed órára le is vonult a színpadról.

Az előadó magyarul kommunikált a közönséggel, és a szünet után visszatért a színpadra, ahol bocsánatot kért a történtekért. A koncert végére megérkezett zenésztársa, DESH is, hogy közösen előadják a Mind1 című dalt.

Az RTL riportja szerint Azahriah szerbiai bemutatkozása tehát nem ment zökkenőmentesen, és többen értetlenül fogadták a közjátékot, de a rajongók végül egy teljes élményben részesülhettek, miután az előadó folytatta a koncertet.