Angol drukker tetoválása: Bízik a következő Európa-bajnokságban

Nem bánta meg az a 29 éves angol drukker, aki előre magára tetováltatta, hogy Anglia Európa-bajnok lesz, mert úgy véli, a következő tornán már ők nyernek.

Dan Thomas, a swindoni adatelemző, aki a foci-Eb vasárnapi döntője előtt tetováltatta magára a bajnoknak járó Henri Delaunay kupát az "ANGLIA AZ EURO 2024 GYŐZTESE" felirattal, nem bánja meg a döntését, annak ellenére, hogy a trófeát végül Spanyolország nyerte meg. Thomas optimista maradt, és biztos abban, hogy a következő, hazai pályán és Írországban rendezendő Európa-bajnokságon az angol válogatott diadalmaskodni fog, és ekkor csak az utolsó számjegyet kell majd módosítania a tetováláson.

A drukker továbbra is szereti új tetoválását, és arra ösztönzi társait, hogy a 2028-as Európa-bajnokság előtt hasonló módon fejezzék ki támogatásukat az angol csapat iránt. Thomas szerint, bár keserédes érzés volt a döntő kimenetele, mégis büszke arra, hogy az angol válogatott ismét bejutott a döntőbe.

A tetoválás a swindoni Reign Barbers and Tattoos szalonban készült, ahol Thomas 2,5 órán keresztül élőben közvetítette a munkafolyamatot. A tetováló szalon tulajdonosa, Jack Wilkinson, aki egyben Thomas barátja is, elmondta, hogy csak akkor hitt a tetoválás elkészítésében, amikor a tű már érintette a bőrt.

Thomas nem az első, aki hasonló tetoválást készíttetett; egy elődje már az előző, 2020-as Európa-bajnokság döntője előtt is megcsináltatta ezt a merész lépést.