Cucurella megtréfálta Gary Neville-t az Eb-győzelem után

Marc Cucurella, a spanyol válogatott balhátvédje, egy Instagram-sztoriban köszönte meg Gary Neville-nek, a Manchester United egykori hátvédjének és a Sky Sports kommentátorának a "támogatást", miután Spanyolország megnyerte az Európa-bajnokságot.

Gary Neville korábban kritikusan nyilatkozott Cucurelláról, mondván, hogy a játékos teljesítménye a Chelsea-ben nem volt meggyőző, és kétségbe vonta, hogy Spanyolország messzire juthat az Eb-n Cucurella miatt. A spanyol védő azonban várt a válasszal, és csak a döntő után, vasárnap este trollkodta meg Neville-t, miután a spanyol csapat 2-1-re legyőzte az angol válogatottat.

Cucurella a torna során ellentmondásos figura lett; a spanyol szurkolók kulcsjátékosként ünnepelték, míg a német szurkolók kifütyülték egy korábbi, vitatott játékhelyzet miatt. A németek elleni meccsen Cucurella kezezése miatt nem ítéltek tizenegyest, ami a német válogatott kiesésével végződött. A hosszabbítás első félidejében történt esetet Anthony Taylor játékvezető nem látta szabálytalannak, ami a szakértők között is megosztottságot váltott ki.

A spanyol válogatott 12 év után nyerte meg ismét az Európa-bajnokságot, hat győzelemmel a hátuk mögött. A döntőben az angolok elleni győztes gólt Oyarzabal szerezte, érdekesség, hogy a gólpasszt éppen Cucurella adta.

: (as.com, rtl.hu)