Hármas párbaj a ValóVilág 12-ben: Ádi két lakót hívott ki

Szerda este a ValóVilág 12-ben egy rendhagyó esemény történt, amikor VV Ádi nem egy, hanem rögtön két villalakót hívott ki a vasárnapi párbajra.

A ValóVilág aktuális évadában egy eddig nem látott fordulat következett be, amikor Ádi, aki a párbaj kihívójának szerepét töltötte be, két társát is megnevezte, akikkel szemben megmérettetné magát. Ádi szerint több név is felmerült a fejében, így a döntés, hogy két személyt válasszon, jól jött neki.

A fiatalember a villában kialakult kapcsolatai miatt több lakótársával is konfliktusba került, ami főképpen az ő szókimondó természetéből adódik. Ádi korábban már jelezte, hogy Dorkával nem képes tovább együtt élni a villában, így ő lett az egyik kihívottja. A másik kihívott Dorka párja, Dudi, akivel szintén meg akarja mérni népszerűségét.

Miután Ádi a riportszobában Megyeri Csillának felfedte, kiket szeretne magával vinni a párbajra, lakat került a szájára, és nem beszélhet többet a döntéséről. A nézők döntik majd el, hogy a megnevezett két személy közül ki lesz az, aki valóban párbajozni fog vele vasárnap este. A szavazás csütörtök este zárul, így Ádinak is titokban kell tartania a kihívottak kilétét addig.