Tabáni István harmadik gyermeket szeretne

Tabáni István, a Csillag születik második évadának győztese, ritkán beszél a magánéletéről, de most kivételt tett és elárulta, hogy szeretnének harmadik gyermeket feleségével. Az énekes, aki 15 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, büszkén mesélt arról, hogy a mai napig a zenélésből tartja el a családját, és semmilyen más állást nem kell vállalnia.

Tabáni István elmondta, hogy egy átlagos családból származik, ahol megtanulta, hogy nem kaphat meg mindent, és sok lemondással élt. Az énekes szerint a tehetségkutató műsor után megváltozott az élete, és célja az volt, hogy művésszé váljon. "És azt gondolom, kevesen mondhatják el magukról, hogy egy tehetségkutatóból elindulva, 15 év elteltével is mindenféle mellékállás, vállalkozás nélkül képesek fenntartani egy családot, meg tudnak élni a zenélésből" – tette hozzá.

A két fiúgyermeket nevelő Tabáni István és felesége, Csilla szeretnének egy kislányt, aki rendet tenne a fiúk között. Az énekes elismerte, hogy a gyerekek még nagyon kicsik és megállíthatatlanok, ezért egy időre szünetel a családbővítés. Azonban a család minden évben eltölt egy hetet Balatonfüreden, ahol a gyerekeknek minden szabad, ami máskor nem.