Majka 22 év után ismét a ValóVilág villájában

Majka, a népszerű rapper és műsorvezető, 22 évvel ezelőtti szereplése után újra betette a lábát a ValóVilág villájába, ahol vicces megjegyzések közepette egy játékkal is készült a versenyzők számára.

A ValóVilág villájában jelenleg Hotel Hét keretében fogadták a hírességet, aki humorosan jelezte, hogy kész "genyóskodni" és minden tiltott dolgot megtenni, miközben arra is kérte a stábot, hogy előnyös szögben kapják lencsevégre. Majka a villába lépve bemutatkozott a játékosoknak, majd a nappaliban leült velük beszélgetni, ahol felvázolta a jelenlegi nyereményalapot, amely 36 millió 200 ezer forintot tesz ki.

A versenyzők számára három bőrönd közül kellett választaniuk, amelyek közül az egyik egymillió, a másik négymillió forintot rejtett, míg a harmadik üres volt. A választás eredményét a mai összefoglaló adás fogja felfedni.

Majka visszatekintve elmondta, hogy a ValóVilágban töltött idő alapjaiban változtatta meg az életét, és hálás a játék által kapott lehetőségekért. Azt is hozzátette, hogy nehéz lenne számára kiszakadni két és fél hónapra a jelenlegi életéből, de egy VIP vagy hasonló műsor esetén szívesen részt venne benne.

A látogatása során Majka megtekintette a felújított luxusbörtönt, és a régi emlékek is feltörtek benne. Sorra jutottak eszébe egykori társai, például Oki, Szabi, Györgyi vagy Ágica. "Az első és legnosztalgikusabb élményem, hogy mikor megálltunk az interjút csinálni, hátulról beszóltak a vezérlőből a villába, hogy „Dudu, vedd fel a mikroportodat!” Hogy én ezt hányszor hallottam! Összeszorult a gyomrom!" – mesélte Majka, aki az X-Faktor leendő zsűritagjaként is ismert. Anno nem is tudta pontosan, mire jelentkezik, mikor eljött az első meghallgatásokra. Nem a nyeremény, sokkal inkább az ismeretlen és a kihívás motiválta, de tisztában van vele, mi mindent köszönhet a VV-nek.

„Nem tudom elképzelni, hogy most hogy tudnék kiszakadni 2,5 hónapra az életemből – lehet, hogy még jól is jönne. Ha egyszer lesz egy VIP-, vagy ilyen celebhülyéknek, mint én, ilyen műsor, akkor lehet szívesen részt vennék benne” – árulta el az RTL-nek.