Háda Fruzsina és Fábián Péter babát vár

Anya lesz a Drága örökösök színésznője, Háda Fruzsina. A népszerű sorozat sztárja és a férje, Fábián Péter író és rendező szeptemberre várják az első közös gyermeküket. A színésznő kisfiút hord a szíve alatt, és elárulta, hogy egy vasúti utazás során ismerkedett meg a gyermeke édesapjával.

Háda Fruzsina és Fábián Péter két évvel ezelőtt kötötték össze életüket. A pár egy meglepő helyzetben találkozott, egy vonaton, és az út végére már egymásba szerettek. A színésznő 30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata, de ez megváltozott, amikor 2020 júniusában találkozott a jövendőbelijével. – Tudtam, hogy ki ő, és tetszett is. Úgy döntöttem, nem hagyhatom elúszni a lehetőséget, így Facebookon léptem kapcsolatba vele. Ő is viszonozta a jelölést, és üzeneteket váltottunk, miközben csak néhány méter választott el minket egymástól – idézi a Story magazin a színésznőt.

A szerelem gyorsan alakult, és hamar együtt is kezdtek élni. – Megkérdezte, leszállunk-e együtt Kelenföldön, én pedig meghívtam egy kávéra. Aztán ott is maradt, és hamar összeköltöztünk – emlékezett vissza Háda Fruzsina.

A pár már egy ideje tervezte a gyermekvállalást, és várták a megfelelő időpontot, amikor mindketten készen állnak a családalapításra. A tervek szerint a család a következő években sokat fog utazni, mivel Fábián Péter munkája több városban is jelenlétet követel.

Háda Fruzsina a terhesség alatti érzéseiről is beszélt: – A várandósságom eddig álomszerűen alakult, nem voltak rosszulléteim. De a harmincadik héten már érzem, hogy lassítanom kell. A nyár a pihenésről fog szólni – nyilatkozta a színésznő, hozzátéve, hogy családjuk és a férje rokonai is nagy segítséget nyújtanak számukra.