A mesterlövész szemével: Találja meg a gyűrűt a kavicsok között

A Mirror által közzétett optikai feladvány igazi próbatétel, még azok számára is, akik büszkék kiváló látásukra. Egy gyűrűt kell megtalálni a kavicsok, kövek és kagylók rengetegében, ami nem kis kihívást jelent.

A feladványt a Redditen osztották meg, és bár elsőre egyszerűnek tűnhet, a gyűrű megtalálása sokaknak nem megy könnyen. Néhányan csak hosszas keresgélés és segítség után érik el a céljukat.

Azok számára, akik szeretnék tovább edzeni a szemüket és az elméjüket, itt egy másik feladvány, amelyet ha valaki 10 másodperc alatt megold, igazi sasszemnek mondhatja magát. Ez a rejtvény az emberek 86 százalékát megtéveszti, és nem mindenki képes észrevenni a megoldást.

Az élet maga is kínálhat meglepő feladványokat, mint például egy orchideát ábrázoló kép, amely valójában teljesen másnak tűnik, vagy egy olyan optikai illúzió, amelyre nincs magyarázat. Előfordul, hogy valaki üzletileg is profitálhat abból, ha átveri a szemet.

A Mirror által közzétett feladvány talán a legnehezebb az összes közül, és valóban mesterlövész szemére lehet szükség a megoldáshoz.