Az Alf egykori gyereksztárja tragikus körülmények között hunyt el

Benji Gregory, az Alf című szituációs komédia gyereksztárja, 46 éves korában elhunyt. A színész halálhíre sokkolta a rajongókat, különösen mivel fiatalon, borzalmas körülmények között távozott az élők sorából.

Benji Gregory - aki Brian Tanner szerepében vált ismertté az Alf sorozatban - az arizonai Peoria államban található Chase Bank parkolójában hunyt el június 13-án. A színészre az autójában ülve találtak rá, a húga, Rebecca Hertzberg-Pfaffinger szerint az autójában aludt el a tűző napon, és hőgutát kapott. A Maricopa megyei orvosszakértői hivatal még vizsgálja a halál pontos okát, de a halotti anyakönyvi kivonat megerősíti a halálozás dátumát.

Gregory a húga szerint depresszióban és bipoláris zavarban szenvedett, valamint alvászavarral küzdött, ami miatt gyakran napokig ébren maradt. A családja úgy véli, hogy a színész a maradék csekkeit befizetni ment a bankba, majd az autójában elaludt, és a nagy nyári kánikula következtében bekövetkezett halála tragikus véget vetett életének. Benji mellett szolgálati kutyája, Hans is életét vesztette.

Rebecca Hertzberg-Pfaffinger megköszönte a közönség támogatását és a kedves szavakat, amelyeket a család kapott, és arra kér mindenkit, hogy a The Actors Equity Foundationnek vagy az ASPCA-nak adományozzanak, mivel ezeket a szervezeteket Benji is támogatta volna.

Benji Gregory az Alf sorozat 101 epizódjában szerepelt 1986 és 1990 között, és ez tette őt híressé. Bár voltak más színészi szerepei is, mint például A szupercsapatban és az Alkonyzónában, valamint filmekben is feltűnt, többek közt Whoopi Goldberg mellett a 1986-os Spiclik, sipirc című vígjátékban. 2003-ban elhagyta a szórakoztatóipart, és csatlakozott az amerikai haditengerészethez, ahol repülőgép-szerelőtisztté képezte ki magát, de 2005-ben orvosi okokból felmentést kapott. 2006-ban feleségül vette feleségét, Sarah-t, de a halálakor már nem tudni, hogy a pár még együtt volt-e.

Az Alf című sikersorozat a Tanner család körül forgott, egy középosztálybeli külvárosi család, akik a kaliforniai San Fernando Valleyben élnek, és befogadják Alfot, miután az a garázsukban landol. A sorozat bemutatja, hogy a Tanner család mindent megtesz, hogy elrejtse az idegent a kíváncsi szomszédok és a hatóságok elől.