Alexandra Daddario babát vár

A 38 éves színésznő, Alexandra Daddario izgatottan várja első gyermekének érkezését, és már a jövőbeli barátságokat is szőni kezdi, hiszen szeretné, ha csemetéje együtt járna óvodába Margot Robbie és Hailey Bieber gyerekeivel.

Alexandra Daddario a Vogue-nak adott interjújában fedte fel, hogy várandós, és bár korábban már volt terhessége, amit elveszített, jelenleg minden a legnagyobb rendben halad. A színésznő szerint nem illendő panaszkodnia, mivel jól érzi magát, de elismerte, hogy a korábbi veszteség feldolgozása nehéz volt számára. "Voltam már terhes. Elveszítettem. Ez hosszú és bonyolult, úgyhogy nem akarok túlságosan konkrét lenni. Az ilyen veszteségeket és traumákat nagyon nehéz elmagyarázni, hacsak nem élted át őket. Tényleg olyan módon tudok azonosulni azokkal a nőkkel, akik átélték ezeket a dolgokat, amit korábban nem értettem teljesen. Ez nagyon-nagyon fájdalmas" – osztotta meg érzéseit a Vogue olvasóival.

A terhesség hírét hat hónapig tartotta titokban, de most úgy döntött, ideje nyilvánosságra hozni, hogy ne mások tegyék meg helyette, például egy lesifotó révén. A Mayfair-boszorkányok második évadának forgatása során is akadtak nehézségei, hiszen rosszullétekkel küszködött, és gyakran hányás után csókolózós jelenetek vártak rá. "Mindenki nagyon megértő volt az émelygő, hányó lánnyal való csókolózást illetően" – mesélte a színésznő, aki a kollégái előtt is egy ideig titkolni próbálta a várandósságát, de a reggeli rosszullétek miatt ez egyre nehezebbé vált.

Alexandra Daddario és férje, Andrew Form 2022 nyarán kötötték össze életüket. Formnak már két fia van exfeleségétől, Jordana Brewstertől, akiket béranya segítségével fogadtak örökbe. A Vogue-interjúhoz készült fotókat Daddario az Instagram-oldalán is megosztotta, ahol izgatottan fogalmazott a jövőbeli tervekről: alig várja, hogy gyermekük együtt járhasson majd óvodába Hailey Bieber és Margot Robbie gyerekeivel. A terhespocakos képet megosztó bejegyzésében is kifejezte izgalmát a közelgő anyaság kapcsán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon alexandra daddario (@alexandradaddario) által megosztott bejegyzés