X-Faktor sztárja, Kocsis Paulina súlyos szemsérülést szenvedett

Kocsis Paulina, az X-Faktor tizedik szériájának ezüstérmese, komoly szemsérülést szenvedett otthonában. A baleset következtében a fiatal énekesnő szeme soha többé nem lesz teljesen ép.

Kocsis Paulina, aki az X-Faktor tizedik évadában szerzett hírnevet, és azóta is aktív a zenei életben, nemrégiben költözött új otthonába vőlegényével. A lánykérés után beköltöztek az új házukba, ahol az énekesnő a kert rendbetételével kezdett foglalkozni. Egy szerencsétlen mozdulat során azonban föld került a szemébe, amikor éppen gazolt a kertben, és a földdarabok a kontaktlencséje mögé szorultak, ami súlyos sérülést okozott a szemében.

Az énekesnő az RTL Reggeli műsorában mesélt a balesetről, elmondása szerint nem volt tisztában azzal a szabállyal, hogy ha idegentest kerül a szembe, a kontaktlencsét ki kell venni és meg kell tisztítani. Paulina azonban nem tette ezt meg, így a lencse alatt egy porszem súlyos sebet okozott a szemén.

A baleset következtében Paulina hőemelkedést is kapott, és attól tartott, hogy megvakulhat. A sérülés után a szeme állapota javult, de az orvosok szerint soha nem fog teljesen helyreállni. Egy kis heg marad a szemén, ami valószínűleg homályos látást fog eredményezni. Paulina elmondta, hogy bár szemcseppel még segíthet a helyzeten, a seb mélysége miatt a heg maradandó lesz.