Vitray Tamás otthoni balesete

A 91 éves televíziós ikon, Vitray Tamás otthonában szenvedett balesetet, amely során fejsérülést szerzett.

Vitray Tamás és felesége, Vitray-Ivens Éva a hot! magazinnak nyilatkozva meséltek az esetről, amikor Vitray elesett és a könyvespolc széle mély, körülbelül 5 centis vágást ejtett a fején. A sérülés öt öltéssel való összevarrását követően felesége mentőt hívott a helyszínre.

Vitray-Ivens Éva a baleset pillanatáról így nyilatkozott: "Én berohantam, ő éppen tápászkodott, és akkor láttam, hogy jócskán ömlik a fejéből a vér. Bizony mentőt hívtam. A kórházban két tetanuszinjekció és öt öltés volt a jutalma" – idézte fel az ijesztő esetet a tévés legenda felesége.

A baleset következtében Vitray Tamás kénytelen volt lemondani egy tévéműsorban való szereplését, mondván, nem szeretné, ha a nézők azt hinnék, "a maradék agyát távolították el". Korábban három évvel ezelőtt egy autóbalesete is volt, valamint egy másik alkalommal akkori háza galériájáról zuhant le.

A tévés továbbá elárulta, hogy negyedik felesége, Éva nagyon vigyáz rá, és bár néha túlzottan is aggodalmaskodik, ő értékeli a törődést. "Éva olyan mértékig vigyáz rám, hogy csak nehezen tudom elhitetni vele, hogy még be tudok szállni az autóba, meg ki is belőle, és el is tudom vezetni, ha kell. Nem kell engem pátyolgatni, de azért megsúgom: gyakorta jólesik" – osztotta meg Vitray a hot! magazinnal. Idén februárban derült ki, hogy Vitray Tamás negyedszer is megnősült, és a mostani kapcsolatáról nemrég azt mondta: „Nem történt semmi egyéb, szerelmes lettem”.