Tóth Andi kutyája bolti lopáson ért

Tóth Andi énekesnő és kutyája, Bailey, egy kisállatboltban járva kínos helyzetbe kerültek, amikor a másfél éves rottweiler elcsent egy kekszet.

Az énekesnő és négylábú társa, Bailey az utóbbi időben elválaszthatatlanokká váltak, így nem meglepő, hogy a közös bevásárlások során is együtt vannak. Egy ilyen alkalom során történt meg az eset, amikor Bailey egy kisállatboltban önállósította magát és titokban megevett egy kekszet. Tóth Andi a Max Rendelünk című YouTube-műsor ötödik epizódjában mesélte el a történteket.

A kisállatbolt dolgozói reakciója pozitív volt, amikor Andi bevallotta a történteket. "Elmentünk egy kisállatüzletbe és ott vannak kirakva kis kekszek. Hátranéztem, mert éreztem, hogy feszül a póráz. Hát kikapott egy kekszet és ott csócsálgatta. De nyilván bevallottam. Mondtam nekik, hogy elnézést, de a kutyám ellopott egy kekszet és azt mondták, hogy nem baj. Na tessék, ez a különbség egy kutyaboltban az eladók között meg egy hipermarketben, ahol egy szem cseresznyéért elkezdtek kiabálni egy szegény nénivel, mert megkóstolta, hogy jó-e, mielőtt megveszi. Kutyaboltban: »óh, egyed csak, kell még egy?«" – idézte az énekesnőt a Bors. Andi hozzátette, hogy ez a kutyabolti eladók és egy hipermarket dolgozói közötti különbséget mutatja meg, utalva egy korábbi esetre, amikor egy idős hölgyet megróttak egy cseresznye megkóstolása miatt.

Tóth Andi, bár jelenleg nem énekel, Bailey-vel megtalálta a tökéletes társat. Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg, hogy kutyája képes érzékelni az ő érzelmi állapotát, és mindig igyekszik felvidítani, ha szomorú, illetve vele együtt örül, ha boldog. "A legjobb barátom. A nagy ijesztő vadállat tulajdonképpen egy terápiás kutya, képzés nélkül" – írta posztjában Tóth Andi, aki úgy véli, ebe valójában a légynek sem ártana.